Plaatsen laminaat

1. Verhoog je ruimte optisch

door plinten in dezelfde tint als je muur te schilderen en door te kiezen voor hogere plinten. Wil je de architectuur van je ruimte extra benadrukken? Dan kan je kiezen voor plinten, lambrisering of sierlijsten in een contrasterende tint.

 

 

 

2. Integreer indirecte ledverlichting in je plint.

Niks zo belangrijk als licht in je interieur. De zachte gloed van indirecte verlichting op een vloer, muur of plafond geeft instant sfeer aan je interieur.

 

 

 

3. Kies slimme, multifunctionele oplossingen.

Een plint die moeiteloos overgaat in een deuromlijsting, een plint die ontsierende kabels verbergt, een plint die tegelijk verlichting biedt,... Plinten zijn bij Orac Decor® veel meer dan decoratie. We bieden je graag veelzijdige én stijlvolle oplossingen op maat.

 

 

4. Flexibele plinten = nog meer mogelijkheden!

Orac Decor® heeft ook een aanbod van flexibele, buigzame profielen: ORAC Flex. De ideale oplossing voor gebogen wanden en vloeren en voor creatieve toepassingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van cirkels of sierlijke lijnen op je muur of plafond?

 

 
 

Ken jij de zes unieke voordelen van Orac Decor® plinten al?

 

1. Ze beschermen

Duropolymer® is een heel stevig en kwaliteitsvol materiaal dat tegen een stootje kan. De plinten van Orac Decor® beschermen je muur tegen de stoten van een stofzuiger, dweil of het speelgoed van je onstuimige kinderen. Uiterst schokbestendig!

 

2. Ze zijn waterbestendig

De plinten in Duropolymer® kan je in elke ruimte gebruiken, ook in de vochtige badkamer. Het materiaal mag nat worden – dweilen is dus geen probleem. Duropolymer® is waterbestendig. Gebruik bij installatie onze DecoFix Power lijm en een waterafstotende verf voor het beste resultaat.

 

3. Ze verbergen...

Ontsierende kabels, slordig afgewerkt pleisterwerk, een spleet tussen vloer en muur of een onregelmatige vloernaad, bijvoorbeeld bij houten vloeren die nog wat uitzetten na plaatsing. Orac Decor® plinten zijn een stijlvolle oplossing om die kleine ‘foutjes’ in je interieur te camoufleren.

  

4. Ze zijn in een wip geplaatst

Laat je boormachine maar op zolder liggen. Een kunststof plint van Orac Decor® kan je makkelijk plaatsen met lijm. Ze is licht en toch heel stevig. Gebruik onze DecoFix lijm, dan geniet je van de Orac Decor® installatiegarantie. Dankzij de geïntegreerde lijmgroeven in de plint (V-Fix) breng je de lijm snel en eenvoudig aan. Klaar in een wip!

  

5. Ze zijn je beste vriend bij renovaties

Viel je voor de charmes van een oude woning? En knap je zo’n huis met kromme muren en allerlei hoekjes en kantjes op? De ORAC Flex profielen zijn perfect bij gebogen, kromme muren. De stijlvolle Orac Decor® overzetplint verbergt een moeilijk te verwijderen plint of beschadigd exemplaar. Oneffenheden of naden? Plint of wandlijst erover… en klaar!

 

6. Ze zijn meteen overschilderbaar

Orac Decor® gaf elke plint al een witte primerlaag. Zo hoef jij enkel nog een kleurtje te kiezen en de plinten in een afwerklaag naar jouw smaak te schilderen. Handig!

 

 

Content en copyright by Orac Decor®